De Dietrich DOS7585A + DÁRKOVÝ POUKAZ + 4 roky záruka a SLEVA ZA REGISTRACI
Kód: 3462Detailní popis produktu
Multifunkční pyrolytická trouba s párou, Barevné provedení Absolute Black v kombinaci antracitu, černého skla a mědi; Intuitivní a přehledné ovládání díky velkému 5“ barevnému TFT displeji Epicurien se symboly; 11 pečících funkcí trouby včetně Horkovzdušného pečení, kombinovaného pečení, udržování v teple nebo pečení chleba; 3 kombinované funkce pečení s párou: Turbo gril + pára, horkovzdušné pečení + pára a konvenční pečení s ventilátorem + pára; Režim nízkoteplotního pečení až pro 10 druhů pokrmů; Kulinářský průvodce až pro 73 druhů pokrmů z toho 38 pro kombinované pečení s párou; Automatické otevírání zásobníku na vodu; Podsvícený indikátor hladiny vody v zásobníku; Doporučení k odstranění vodního kamene; Funkce sušení; Variabilní gril se 4 stupni výkonu; Automatické pyrolytické čištění PyroAuto / 3 úrovně pyrolytického čištění včetně PyroExpress 59 min.; Funkce pomalého dovírání a otevírání trouby dveří trouby SOFT CLOSE; Vždy chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 snadno demontovatelnými skly; Objem trouby 73 l; En. třída A+; Příslušenství: šestiúrovňové vodící rošty, teleskopické výsuvy plechů, 2 bezpečnostní rošty, hluboký plech; Rozměry pro vestavbu (VxŠxH): 585 x 560 x 550 mm
Pyrolytické čištění trouby
S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama.
Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy.
Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla.
Kombinované pečení s pomocí páry
Inženýři ze společnosti De Dietrich se při návrhu nových spotřebičů inspirovali technologiemi využívanými v profesionálních kuchyních a vytvořili univerzální multifunkční trouby, které naplňují představy zákazníků o moderním, rychlém a zdravém vaření.
V troubách De Dietrich můžete kromě tradičních způsobů pečení, ať již s podporou horkého vzduchu, nebo bez, využít i sílu vodní páry, která posune hranice Vašich kulinářských dovedností do zcela nových dimenzí. Kombinované pečení s párou je chutné a až neuvěřitelně efektivní.
Díky podpoře páry se potraviny nevysušují, masa a těsta připravená v tomto režimu neztrácejí na objemu, jsou šťavnatá a plná chuti. Díky prospěšné kombinaci horké páry a horkého vzduchu je vnitřek vždy dobře tepelně upravený a okraje dozlatova propečené a křupavé. Vyzkoušejte například skvělé zlatavé kuřátko nebo vynikající křupavý domácí chleba připravené s podporou páry. Už nikdy nebudete chtít jinak.
Trouba disponuje vestavným zásobníkem na vodu a v přední části trouby je umístěna nálevka která se automaticky vysouvá před zahájením programu s využitím páry. Stačí ji pouze naplnit vodou a zahájit pečení. Trouba si poté sama ohlídá teplotu, čas a typ přípravy včetně podílu přidané páry (od 20% až do 80%).
Nízkoteplotní pečení
Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků.
Obsluha programu je skutečně snadná. Stačí si pouze zvolit správný pokrm a jeho hmotnost. Trouba si se vším poradí na jedničku a automaticky připraví jídlo přesně dle Vašich představ. Ať už se jedná o růžové nebo dobře propečené jehněčí, pečený telecí či hovězí steak v úpravě rare, medium nebo well-done, pečené vepřové maso, jehněčí maso, kuřecí maso, malé nebo celé větší ryby. Nízkoteplotní pečení Vám skvěle poslouží také při přípravě zdravých domácích jogurtů.
Trouby De Dietrich jsou vybaveny speciálním roštem, který zajistí dokonalou cirkulaci teplého vzduchu a maso tedy není nutné otáčet. Doba pečení je dlouhá, ale velmi mírná a má hned několik fází v závislosti na typu masa. U některých programů se na konci pečení spustí automaticky program udržování teploty pokrmu, díky čemuž zůstane maso lahodné a křehké. Budete opravdu překvapeni, jak perfektně propečený a dokonale šťavnatý výsledek Vám trouby De Dietrich předloží.
Ovládací panel Epicurien
Rozhraní Epicurien je vybaveno přehledným barevným 5″ displejem. Pohyb v menu trouby probíhá pomocí otočného voliče v kombinaci s dotykovými tlačítky, kterými si jednoduše nastavíte požadovanou funkci, nebo program. Každá dostupná funkce a režim je na displeji zobrazena pomocí přehledných, detailních symbolů, které usnadňují nastavení vaší trouby.
Quattro Pulse
Systém QUATTRO PULSE použitý v troubách De Dietrich, přináší zcela novou úroveň rovnoměrné cirkulace horkého vzduchu uvnitř pečící trouby. Tento inovovaný způsob distribuce tepla využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován zpět dovnitř trouby čtyřmi vývody v rozích zadní stěny trouby.
Tím je zajištěna dokonale rovnoměrná a stabilní teplota v celém prostoru trouby, díky níž můžete dokonale péct i to nejjemnější cukroví nebo pečivo hned na několika úrovních současně. Vše bude rovnoměrně propečené, přesně takové, jaké je chcete, a to z jakékoliv úrovně.
Multifunkce Plus
Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.
Kulinářský průvodce
Potřebujete li pomoci s přípravou Vašich kulinářských výtvorů, máte v podobě trub De Dietrich k ruce skutečného odborníka. Po výběru některého z mnoha desítek předem naprogramovaných známých i méně známých receptů a zadání hmotnosti potraviny, si trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a přesný čas potřebný k pečení.
Cold Door
Pyrolytické trouby disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely a ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná a bezpečná na dotyk. Teploty na povrchu nikdy nepřekročí:
- 40 °C ve středu dvířek během pyrolýzy
- 65 °C v nejteplejším místě dvířek během pyrolýzy
- 30 °C ve středu dvířek během pečení
Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vestavné trouby klasické |
---|---|
Záruka: | 4 roky |
Hmotnost: | 37 kg |
Barva: | Černá/měď |
Výška: | 55 - 60 cm |
Šířka: | 55 - 60 cm |
Hloubka: | 60 - 65 cm |
Objem trouby: | 70 - 80 l. |
Teleskopický výsuv plechů: | Ano |
Typ trouby: | Horkovzdušná s podporou parního pečení |
Pyrolýza: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.