De Dietrich DOP8574X + DÁRKOVÝ POUKAZ + 4 roky záruka a SLEVA ZA REGISTRACI

Kód: 3498
Neohodnoceno
Značka: De Dietrich
ZDARMAZDARMA
0048831 trouba dop8574x 11zon
37 990 Kč / ks 31 396,69 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
4.12.2024
  • Rozměry (VxŠxH) 59,2 x 59,2 x 60,9 cm...
  • Horkovzdušná trouba s plně automatickým pečením CHEF, nízkoteplotním pečením a pyrolýzou
  • Barevné provedení Platinum v kombinaci nerezu, černého skla a mědi
  • Intuitivní ovládání (Epicurien) s 5“ barevným TFT displejem se symboly a texty v češtině a slovenštině
  • 12 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+ a pečení chleba
  • Režim Chef s vlhkostním čidlem Perfect Sensor: automatické pečení pro 9 druhů pokrmů
  • Kulinářský průvodce pro 35 druhů pokrmů, režim nízkoteplotního pečení pro 10 druhů pokrmů
  • Funkce Sušení a Sabat
  • 3 úrovně automatického pyrolytického čištění včetně PyroExpress 59 min.
  • Tepelná izolace trouby PERFECT INSULATION, tlumené dovírání dvířek trouby SOFT CLOSE, chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 skly (rozebíratelnými)
  • Variabilní gril se 4 stupni výkonu, objem trouby 73 l
  • Příslušenství: 6úrovňové vodící rošty, teleskopický výsuv plechu, 2 plné a 2 poloviční rošty, hluboký plech
  • Registrace prodloužené záruky ZDE

Detailní informace

Detailní popis produktu

Multifunkční pyrolytická trouba; Barevné provedení Platinum v kombinaci nerezu, černého skla a mědi; Intuitivní a přehledné ovládání díky velkému 5“ barevnému TFT displeji Epicurien se symboly; 12 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+, horkovzdušného pečení, udržování v teple nebo pečení chleba; Režim Chef s vlhkostním čidlem Perfect Sensor: plně automatické pečení až pro 9 druhů pokrmů; Režim nízkoteplotního pečení až pro 10 druhů pokrmů; Kulinářský průvodce až pro 35 různých druhů pokrmů; Funkce Sušení a Sabat; Variabilní gril se 4 stupni výkonu; Automatické pyrolytické čištění PyroAuto / 3 úrovně pyrolytického čištění včetně PyroExpress 59 min.; Funkce pomalého dovírání dveří trouby SOFT CLOSE; Vždy chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 snadno demontovatelnými skly; Objem trouby 73 l; En. třída A+; Příslušenství: šestiúrovňové boční vodící rošty, teleskopické výsuvy plechů, 2 plné a 2 poloviční bezpečnostní rošty, hluboký plech; Rozměry pro vestavbu (VxŠxH): 585 x 560 x 550 mm

Základní parametry
Typ trouby: Multifunkce plus
Barva trouby: Nerez
Objem: 73 l
Displej: Dotykový barevný displej s popisy
Typ ovládání trouby: Dotykové ovládání s otočným voličem
České menu trouby: Ano
Energetická třída trouby: A+
Celkový příkon: 3 385 W
Příkon grilu: 2 100 W
Čištění: Pyrolytické
Vnitřní povrch: Pyro-Clean smalt
Celoskleněné dveře: Ano
Počet skel ve dveřích trouby: 4
Rozebíratelná skla dveří: Ano
Světlo spínané otevřením dveří: Ano
Napájení: 220-240 V / 50 Hz / 16 A
Přívodní kabel trouby: Bez koncovky
 
Programy
Způsob pečení: Multifunkce PLUS
Počet funkcí Expert: 12
Programy asistovaného pečení: Horkovzdušné pečení, Chléb, Rozmrazování, Konvenční ohřev, Konvenční ohřev s ventilátorem, ECO pečení, Spodní ohřev s ventilátorem, Gril s ventilátorem, Udržování v teple, Variabilní gril, Sušení, Sabat
Průvodce pečením: 35 druhů pokrmů
Programy ICS (Chef): 9 druhů pokrmů
Nízkoteplotní pečení: 10 druhů pokrmů
Sušení potravin: Ano
Sabat: Ano
Pečení chleba: Ano
Horkovzdušné pečení: Ano
Pyrolytické čištění: Pyrocontrol - 3 úrovně vč. PyroExpress 59 min
 
Funkce
Pyrocontrol: Ano
Booster: Ano
Systém Auto Stop: Ano
Cold Door: Ano
Soft Close: Ano
Doporučení umístění v troubě: Ano
Doporučení teploty: Ano
 
Příslušenství
Boční vodící žebřinky: 6 úrovní - chromované provedení
Teleskopický výsuv: 1x
Bezpečnostní rošt s madlem: 2 ks
Poloviční rošt na polévání: 2 ks
Plech 45 mm: 1
 
Rozměry a hmotnost
Šířka (cm): 59,2 cm
Výška (cm): 59,2 cm
Hloubka (cm): 60,9 cm
Hmotnost (kg): 36,6 kg
 
 
Rozměry a hmotnost balení
Šířka (cm): 64 cm
Výška (cm): 67 cm
Hloubka (cm): 66 cm
Hmotnost (kg): 38 kg
Rozměry otvoru pro vestavbu (V x Š x H): 58,5 x 56 x 55 cm
 
 
 
 
 
 
AUTOMATICKÉ PEČENÍ CHEF SE SONDOU PERFECT SENSOR
Plně automatická příprava až 17 pokrmů díky jedinečné teplotní a vlhkostní sondě Perfect Sensor. Pouze od De Dietrich.

Trouby De Dietrich Vám přinášejí exkluzivní technologii pro zcela autonomní přípravu pokrmů. Pečení nebylo nikdy jednodušší.

Funkce "Chef" umožňuje maximálně snadnou přípravu až 17 nejoblíbenějších pokrmů v plně automatickém režimu. Postačí pouze 3 kroky:
1. v menu funkce Chef zvolit příslušný pokrm
2. vložit pokrm do úrovně trouby, kterou Vám sama na displeji doporučí
3. spustit pečení

Technologie „Chef“, patentovaná společností De Dietrich, se pomocí sofistikovaných algoritmů postará o vše ostatní. Sama si nastaví vhodný typ pečení, ideální teplotu pečení a správný čas přípravy. Díky dokonale přesnému teplotnímu a vlhkostnímu čidlu Perfect Sensor si trouba neustále hlídá celý proces pečení a poskytuje zpětnou vazbu elektronickému regulátoru, který průběžně upravuje všechny parametry pečení pro naprosto bezchybný výsledek.

Podívejte se, jak snadné je pečení s funkcí Chef: 

PYROLYTICKÉ ČIŠTĚNÍ TROUBY
Pyrolytické čištění je synonymem pro dokonale čistou pečící troubu. Pyrolýza umožňuje odstranit veškeré nečistoty z trouby jejich vypálením za teplot dosahujících až 500 °C.

S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama. 
Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy. 
Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla.

POZOR: Před zahájením pyrolytického čištění z trouby vyjměte veškeré příslušenství včetně teleskopických pojezdů a roštů.

NÍZKOTEPLOTNÍ PEČENÍ
Nenáročný a neobyčejně chutný způsob úpravy masa metodou nízkoteplotního pečení. 

Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků.


Obsluha programu je skutečně snadná. Stačí si pouze zvolit správný pokrm a jeho hmotnost. Trouba si se vším poradí na jedničku a automaticky připraví jídlo přesně dle Vašich představ. Ať už se jedná o růžové nebo dobře propečené jehněčí, pečený telecí či hovězí steak v úpravě rare, medium nebo well-done, pečené vepřové maso, jehněčí maso, kuřecí maso, malé nebo celé větší ryby. Nízkoteplotní pečení Vám skvěle poslouží také při přípravě zdravých domácích jogurtů. 

Trouby De Dietrich jsou vybaveny speciálním roštem, který zajistí dokonalou cirkulaci teplého vzduchu a maso tedy není nutné otáčet. Doba pečení je dlouhá, ale velmi mírná a má hned několik fází v závislosti na typu masa. U některých programů se na konci pečení spustí automaticky program udržování teploty pokrmu, díky čemuž zůstane maso lahodné a křehké.  Budete opravdu překvapeni, jak perfektně propečený a dokonale šťavnatý výsledek Vám trouby De Dietrich předloží. 

OVLÁDACÍ PANEL EPICURIEN
Barevný TFT displej s detailními a přehlednými symboly

Rozhraní Epicurien je vybaveno přehledným barevným 5″ displejem. Pohyb v menu trouby probíhá pomocí otočného voliče v kombinaci s dotykovými tlačítky, kterými si jednoduše nastavíte požadovanou funkci, nebo program. Každá dostupná funkce a režim je na displeji zobrazena pomocí přehledných, detailních symbolů, které usnadňují nastavení vaší trouby.

QUATTRO PULSE
Dokonale rovnoměrná distribuce horkého vzduchu na všech úrovních

Systém QUATTRO PULSE použitý v troubách De Dietrich, přináší zcela novou úroveň rovnoměrné cirkulace horkého vzduchu uvnitř pečící trouby. Tento inovovaný způsob distribuce tepla využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován zpět dovnitř trouby čtyřmi vývody v rozích zadní stěny trouby.
Tím je zajištěna dokonale rovnoměrná a stabilní teplota v celém prostoru trouby, díky níž můžete dokonale péct i to nejjemnější cukroví nebo pečivo hned na několika úrovních současně. Vše bude rovnoměrně propečené, přesně takové, jaké je chcete, a to z jakékoliv úrovně.

MULTIFUNKCE PLUS
Kombinovaná tepelná úprava pomocí tradičního a horkovzdušného pečení.

Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.

KULINÁŘSKÝ PRŮVODCE
Kulinářský průvodce De Dietrich má možnost volby až z několika desítek oblíbených receptů. Je zaručena zcela přesná příprava pokrmů.

Potřebujete li pomoci s přípravou Vašich kulinářských výtvorů, máte v podobě trub De Dietrich k ruce skutečného odborníka. Po výběru některého z mnoha desítek předem naprogramovaných známých i méně známých receptů a zadání hmotnosti potraviny, si trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a přesný čas potřebný k pečení.

FUNKCE SUŠENÍ
Sušení je vhodné pro zvýšení trvanlivosti některých potravin, bylin, hub apod. Správným usušením prohloubíte intenzitu chutí a vůní.

De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé, nebo málo sladké plody (například kyselá jablka), právě naopak! V surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aroma, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť.               
Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citrónové šťávy.
V multifunkčních troubách od De Dietrich můžete sušit ovoce i zeleninu zároveň!

Vždy používejte pouze čerstvé suroviny. Pečlivě je omyjte, nechte okapat a osušte je. Položte na rošt papír na pečení a na něj rovnoměrně rozložte nakrájené suroviny. Použijte lištu na úrovni 1 (máte-li více roštů, zasuňte je na lišty na úrovních 1 a 3). Suroviny s velkým obsahem vody během sušení několikrát obraťte. Hodnoty uvedené v tabulce se mohou lišit v závislosti na typu sušených surovin, jejich zralosti, tloušťce a jejich vlhkosti.

FUNKCE SABAT
Programovatelný režim pro plně autonomní režim provozu trouby.

Nabídkou nových modelů trub s jedinečnou funkcí Sabat vstupuje značka De Dietrich do nové oblasti kulinářských výzev. Tento autonomní programovatelný režim umožňuje zcela nezávislý provoz trouby po dobu 25 až 75 hodin. Trouba si sama hlídá konstantní teplotu 90 °C. Pokrm se vaří nebo udržuje v teple, aniž byste museli troubu jakkoli nastavovat. Pro lepší kontrolu zůstává světlo uvnitř trouby stále rozsvícené, i když jsou dvířka zavřená.

COLD DOOR
Technologie zajišťující bezpečnou teplotu vnějšího povrchu dvířek.

Pyrolytické trouby disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely a ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná a bezpečná na dotyk. Teploty na povrchu nikdy nepřekročí:

  • 40 °C ve středu dvířek během pyrolýzy
  • 65 °C v nejteplejším místě dvířek během pyrolýzy
  • 30 °C ve středu dvířek během pečení

Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.

PEČENÍ CHLEBA
Automatická funkce pro pečení chleba Vám umožní připravit čerstvé pečivo kdykoli budete chtít.

S multifunkční troubou od De Dietrich je pečení chleba velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Vizuální programátor disponuje jednoduchou, intuitivní barevnou obrazovkou, stačí zvolit program na pečení chleba, zatočit ovládačem, potvrdit zmáčknutím a už pečete – Le Twist – Le Click – Le Cook!

SOFT CLOSE
Tento důmyslný systém zajišťuje jemné a bržděné automatické dovření dvířek trouby bez nepříjemného zvuku bouchnutí.

Speciální mechanismus dvířek zajišťuje jejich pomalé zavření. Troubu tak snadno zavřete i bez uchopení madla rukou a téměř nehlučně.

VARIABILNÍ GRIL
Nastavit můžete až 4 stupně výkonu grilu.

Některé zdánlivě jednoduché recepty, jako jsou pusinky, vyžadují ve skutečnosti hodně zručnosti, aby byly dokonalé. Pro jejich perfektní přípravu je potřeba správné nastavení teploty a času přípravy. Jedinečné nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa vám pokaždé umožní snadno dosáhnout požadovaný výsledek. 

PYRO-CONTROL
Trouba automaticky určí délku pyrolýzy dle stupně znečištění.

Trouba umí hlídat počet pečících cyklů včetně intenzity pečení a sama navrhne délku pyrolytického cyklu v závislosti na předpokládaném stupni znečištění kavity trouby.

PYRO EXPRESS 59MIN
Rychlá a úsporná forma pyrolytického čištění vaší trouby.

Pyro Express je nová forma pyrolytického čištění. Tato funkce dokáže efektivně zužitkovat zbytkové teplo předchozího pečicího cyklu a díky tomu ušetříte až 50% elektrické energie. Pyrolytické čištění vaší trouby bude v expresním režimu trvat pouhých 59 minut.

PYRO-TURBO
Komfortní pyrolytické čištění vnitřního prostoru trouby prostřednictvím tepelného rozkladu nečistot a tuků.

Spotřebič označený tímto symbolem disponuje nejmodernějším systémem samočištění trouby, tzv. pyrolytickým programem. Při pyrolýze je teplota uvnitř trouby postupně zvýšena až na 500 °C, kdy při takto vysoké teplotě dojde k odstranění veškeré mastnoty, cukrů a dalších nečistot. Pyrolytické čištění předchází zanášení trouby nečistotami a tím zvyšování spotřeby energie při pečení, nebo nerovnoměrnému pečení.

  • Unikátní 100 % cyklus čištění je zárukou maximální čistoty
  • Spusťte funkci pyrolýza a nechte troubu pracovat: teplota postupně narůstá až na 500 °C, při kterých se odstraní cukry, mastnota a další nečistoty
  • 2 úrovně čištění: standartní (pro běžné/silnější znečištění) nebo Eco (pro mírné znečištění)
  • Předchází postupnému zvyšování spotřeby energie při pečení
DOTYKOVÉ OVLÁDÁNÍ S OTOČNÝM VOLIČEM
Moderní dotykový ovladač v kombinaci s velkým otočným voličem.

Z nového uživatelského rozhraní dostanete maximum. Zdokonalená elektronika umožňuje stejně snadné ovládání, jako je tomu u klasických pečících trub De Dietrich. Instrukce na displeji jsou přesné a snadno čitelné. Všechny dostupné funkce jsou přehledně zobrazeny na bílém elektronickém panelu displeje. Kromě programu pro šetrné odmrazování je k dispozici šest programů, které nabízí mnoho možností pro rychlou a chutnou přípravu pokrmů.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vestavné trouby klasické
Záruka: 4 roky
Hmotnost: 37 kg
Barva: Nerez
Výška: 55 - 60 cm
Šířka: 55 - 60 cm
Hloubka: 60 - 65 cm
Objem trouby: 70 - 80 l.
Teleskopický výsuv plechů: Ano
Typ trouby: Horkovzdušná
Pyrolýza: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX