De Dietrich DKR7580A + DÁREK + 4 roky záruka a SLEVA ZA REGISTRACI
Kód: 3780Detailní popis produktu
Kombinovaná pyrolytická trouba s párou; Kompaktní rozměry, výška pro vestavbu pouze 45 cm; Barevné provedení Absolute Black v kombinaci antracitu, černého skla a mědi; Intuitivní a přehledné ovládání díky velkému 5“ barevnému TFT displeji Epicurien se symboly; 11 pečících funkcí trouby včetně Horkovzdušného pečení, kombinovaného pečení nebo udržování v teple; 3 kombinované funkce pečení s párou: Turbo gril + pára, horkovzdušné pečení + pára a konvenční pečení s ventilátorem + pára; Funkce 100% vaření v páře; Kulinářský průvodce až pro 93 druhů pokrmů z toho 38 pro kombinované pečení s párou a 25 pro 100% vaření v páře; Funkce sušení a rozmrazování; Variabilní gril se 4 stupni výkonu; 2 úrovně pyrolytického čištění; Funkce pomalého otevírání trouby dveří DROP DOWN; Vždy chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 snadno demontovatelnými skly; Objem trouby 40 l; En. třída A; Příslušenství: tříúrovňové vodící rošty, bezpečnostní rošt, hluboký plech, perforovaný nerezový plech pro vaření; Rozměry pro vestavbu (VxŠxH): 450 x 560 x 550
Dárek kuchařka pro automatické programy
Zakoupením trouby De Dietrich z řady DKR nebo DOR, získáte nyní také jako dárek knihu "Průvodce pečením - kuchařka pro automatické programy". V knize najdete spoustu vynikajících a osvědených receptů. Přehledně Vás provede jejich přípravou od výběru správných surovin až po doporučená servírování a volbu vhodných příloh. Ať už budete své oblíbené recepty připravovat tradičním pečením, horkovzdušným pečením, nízkoteplotním pečením, kombinovaným pečením s pomocí páry nebo vařením ve 100% páře, pomůže Vám dosáhnout špičkových výsledků. Dozvíte se také spoustu rad, tipů a triků, které povznesou Vaše kulinářské dovednosti na novou úroveň.Pevná vazba, lesk. Počet stran: 54. Datum vydání: červen 2022.
S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama.
Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy.
Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla.
POZOR: Před zahájením pyrolytického čištění z trouby vyjměte veškeré příslušenství včetně teleskopických pojezdů a roštů.
Inženýři ze společnosti De Dietrich se při návrhu nových spotřebičů inspirovali technologiemi využívanými v profesionálních kuchyních a vytvořili univerzální multifunkční trouby, které naplňují představy zákazníků o moderním, rychlém a zdravém vaření.
V troubách De Dietrich můžete kromě tradičních způsobů pečení, ať již s podporou horkého vzduchu, nebo bez, využít i sílu vodní páry, která posune hranice Vašich kulinářských dovedností do zcela nových dimenzí. Kombinované pečení s párou je chutné a až neuvěřitelně efektivní.
Díky podpoře páry se potraviny nevysušují, masa a těsta připravená v tomto režimu neztrácejí na objemu, jsou šťavnatá a plná chuti. Díky prospěšné kombinaci horké páry a horkého vzduchu je vnitřek vždy dobře tepelně upravený a okraje dozlatova propečené a křupavé. Vyzkoušejte například skvělé zlatavé kuřátko nebo vynikající křupavý domácí chleba připravené s podporou páry. Už nikdy nebudete chtít jinak.
Trouba disponuje vestavným zásobníkem na vodu a v přední části trouby je umístěna nálevka která se automaticky vysouvá před zahájením programu s využitím páry. Stačí ji pouze naplnit vodou a zahájit pečení. Trouba si poté sama ohlídá teplotu, čas a typ přípravy včetně podílu přidané páry (od 20% až do 80%).
S parní troubou připravíte zdravá a chutná jídla raz dva. Díky tomu, že potraviny připravované v páře nepřicházejí do přímého kontaktu se zdrojem tepla, uchovávají si svoji přirozenou chuť, vůni, strukturu, ale především všechny důležité vitamíny a minerály. Potraviny můžete navíc připravovat zcela bez tuku, vaření v páře je proto nanejvýš vhodné pro sportovce, osoby vyznávající zdravý životní styl nebo snažící se o štíhlou linii.
Během přípravy v páře potraviny neztrácejí své nutriční hodnoty, pára také nepřenáší chutě ani vůně, můžete tedy šetřit čas i peníze přípravou více druhů potravin současně na několika úrovních trouby. Problémem nejsou ani takové extrémy, jako ryba a sladký dezert vedle sebe. Velmi jednoduše, rychle a zdravě si tak připravíte své oblíbené sladké či slané menu. Díky své schopnosti vařit, rozmrazovat a ohřívat bez vysušování nebo rizika spálení pokrmu, je parní trouba De Dietrich ideálním partnerem pro moderní kuchyni a přípravu chutných, zdravých a lehkých pokrmů plných živin, vitamínů a minerálů.
Trouba disponuje vestavným zásobníkem na vodu a v přední části trouby je umístěna nálevka která se automaticky vysouvá před zahájením programu s využitím páry. Stačí ji pouze naplnit vodou a zahájit pečení. Trouba si poté sama ohlídá teplotu, čas a typ přípravy včetně podílu přidané páry (od 20% až do 100%).
Rozhraní Epicurien je vybaveno přehledným barevným 5″ displejem. Pohyb v menu trouby probíhá pomocí otočného voliče v kombinaci s dotykovými tlačítky, kterými si jednoduše nastavíte požadovanou funkci, nebo program. Každá dostupná funkce a režim je na displeji zobrazena pomocí přehledných, detailních symbolů, které usnadňují nastavení vaší trouby.
Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.
Potřebujete li pomoci s přípravou Vašich kulinářských výtvorů, máte v podobě trub De Dietrich k ruce skutečného odborníka. Po výběru některého z mnoha desítek předem naprogramovaných známých i méně známých receptů a zadání hmotnosti potraviny, si trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a přesný čas potřebný k pečení.
Pyrolytické trouby disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely a ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná a bezpečná na dotyk. Teploty na povrchu nikdy nepřekročí:
- 40 °C ve středu dvířek během pyrolýzy
- 65 °C v nejteplejším místě dvířek během pyrolýzy
- 30 °C ve středu dvířek během pečení
Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.
De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé, nebo málo sladké plody (například kyselá jablka), právě naopak! V surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aroma, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť.
Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citrónové šťávy.
V multifunkčních troubách od De Dietrich můžete sušit ovoce i zeleninu zároveň!
Vždy používejte pouze čerstvé suroviny. Pečlivě je omyjte, nechte okapat a osušte je. Položte na rošt papír na pečení a na něj rovnoměrně rozložte nakrájené suroviny. Použijte lištu na úrovni 1 (máte-li více roštů, zasuňte je na lišty na úrovních 1 a 3). Suroviny s velkým obsahem vody během sušení několikrát obraťte. Hodnoty uvedené v tabulce se mohou lišit v závislosti na typu sušených surovin, jejich zralosti, tloušťce a jejich vlhkosti.
S multifunkční troubou od De Dietrich je pečení chleba velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Vizuální programátor disponuje jednoduchou, intuitivní barevnou obrazovkou, stačí zvolit program na pečení chleba, zatočit ovládačem, potvrdit zmáčknutím a už pečete – Le Twist – Le Click – Le Cook!
Některé zdánlivě jednoduché recepty, jako jsou pusinky, vyžadují ve skutečnosti hodně zručnosti, aby byly dokonalé. Pro jejich perfektní přípravu je potřeba správné nastavení teploty a času přípravy. Jedinečné nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa vám pokaždé umožní snadno dosáhnout požadovaný výsledek.
Z nového uživatelského rozhraní dostanete maximum. Zdokonalená elektronika umožňuje stejně snadné ovládání, jako je tomu u klasických pečících trub De Dietrich. Instrukce na displeji jsou přesné a snadno čitelné. Všechny dostupné funkce jsou přehledně zobrazeny na bílém elektronickém panelu displeje. Kromě programu pro šetrné odmrazování je k dispozici šest programů, které nabízí mnoho možností pro rychlou a chutnou přípravu pokrmů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kompaktní |
---|---|
Záruka: | 4 roky |
Hmotnost: | 36 kg |
Barva: | Černá/měď |
Výška: | 40 - 50 cm |
Šířka: | 55 - 60 cm |
Hloubka: | 60 - 65 cm |
Objem trouby: | 40 l. |
Teleskopický výsuv plechů: | Ano |
Typ trouby: | Horkovzdušná s podporou parního pečení |
Pyrolýza: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.